Lifecode
Vi bygger systemer til liv og pension

Lifecode

Systemer til liv og pension

 

Vi er eksperter i systemer til den danske liv- og pensionsbranche

Vi har arbejdet agilt siden før det hed Agile. Vi var med dengang, der bare skulle tre konsulenter til at implementere et administrationssystem. Og vi har været med på flere af branchens største implementeringsprojekter i de senere år. Vores erfaring er, at et lille hold med de rigtige kompetencer kan komme overraskende langt, hvis der er et tæt, tillidsfuldt samarbejde med kunderne. Vi rådgiver ærligt og uvildigt, baseret på vores erfaring og dybe analyser af jeres behov.

Vores konsulenter har hver 10-20 års erfaring med at levere løsninger, der virker og holder, til den danske liv- og pensionsbranche. Vi integrerer lovgivning og jeres kommercielle forhold i jeres teknologiske platform.

Kontakt en af vores konsulenter for at høre, om vi kan hjælpe jer med at nå jeres mål.

 

Vores arbejdsområder

Rådgivning om systemvalg

Skal I vælge nyt system til policeadministration? Eller overvejer I at outsource en del af jeres bestand? Den bedste løsning for jer skal tænkes tæt sammen med jeres forretning og strategi. Vi har deltaget på leverandørside i adskillige udbudsrunder og giver jer uafhængig rådgivning, så I har det bedst mulige beslutningsgrundlag.


analyse af bestand

Har I en bestand i et ældre system, som I overvejer at konvertere, frasælge eller outsource? Et af jeres første skridt er at analysere bestanden, så I ved hvor kompleksiteten ligger. Vi opsøger og samler viden fra jeres systemer og organisation, analyserer mulighederne ud fra aftalegrundlag og relevant lovgivning, og giver jer konkrete og tilbundsgående beslutningsforslag baseret på kreativitet, teknologi og forretningsforståelse.


second opinion

Har I brug for erfarne øjne for at sikre, at et vigtigt projekt holder sig på sporet? Vi er uafhængige, og vi véd hvor faldgruberne ligger.


produktdesign

Oplever I, at systemudvikling er en flaskehals for jeres produktudvikling? Vi kan hjælpe med at bygge bro mellem jeres kommercielle ideer og jeres systemer, så I optimerer time-to-market uden at gå på kompromis med jeres systemers langsigtede levedygtighed.


Udvikling

Har I en konkret udviklingsopgave, som I mangler ekspertise eller kapacitet til? Vi har mange års erfaring med design og udvikling af løsninger til policeadministration og hensættelsesberegning. Vi kan arbejde inden for jeres rammesystem, udvikle nye komponenter og systemer, eller løse ad hoc-opgaver i jeres aktuariat.

Vi forstår jeres forretning, samtidig med at vi er eksperter i softwarekonstruktion, så vi laver løsninger, der holder.