Lifecode
Vi bygger systemer til liv og pension

Om os

Erfaring og grundighed

Anders Rehfeld, Jeppe Juhl, Jakob Boyhus og Povl Aage har mødt hinanden hos Edlund A/S, hvor de er kolleger i en årrække. Anders og Jeppe arbejder med forsikringsmatematik og produktarkitektur på flere af branchens største implementeringsprojekter, mens Jakob og Povl arbejder med arkitektur og udvikling af rammesystemer.

Vi har arbejdet agilt og i vandfald, på små og store projekter. Vores erfaring er at et lille hold med de rigtige kompetencer kan komme overraskende langt, hvis der er et tæt, tillidsfuldt samarbejde med kunderne.

 
 

Konsulenter

Fra 2018 tilbyder Lifecode udvikling og rådgivning i systemer til liv og pension. Vi rådgiver ærligt og uvildigt, baseret på vores erfaring og dybe analyser af jeres behov.

 
anders.jpeg

anders rehfeld, Konsulent

Anders er matematiker (cand.scient.) og har arbejdet med systemer til liv og pension siden 2006 som udvikler og arkitekt på flere af branchens største implementeringsprojekter.

anders@lifecode.dk

 
 
 

 
 
 
fullsizeoutput_11e6.jpeg

Jakob Boyhus Jensen, Konsulent

Jakob er statistiker (cand.scient.) og har arbejdet med systemer til liv og pension siden 2000, som udvikler og arkitekt på både rammesystemer og kundeløsninger.

jakob@lifecode.dk

 
 
 

 
 
 
jeppe.jpeg

Jeppe Juhl, konsulent

Jeppe er aktuar (cand.act.) og har arbejdet med systemer til liv og pension siden 1999 som udvikler, arkitekt og product manager.

jeppe@lifecode.dk

 

 
 

 
 
povl.jpeg

Povl Aage, adm. direktør

Povl er matematiker (cand.scient.) og har arbejdet med softwareudvikling siden 1998, hovedsageligt med systemer til liv og pension, som udvikler, arkitekt og leder.

povl@lifecode.dk


 

Lifecode støtter danske børns matematiske dannelse

I Lifecode elsker vi matematik, og vi bruger matematik i vores arbejde hver dag. Det er vigtigt at alle børn i Danmark har mulighed for at mestre og blive fascinerede af matematik, og derfor støtter vi Matematikcenter. Matematikcenter arrangerer lektiecaféer og online lektiehjælp, og de tilbyder en masse lækre undervisningsvideoer og andet materiale på Webmatematik.dk - altsammen gratis og baseret på frivilligt arbejde. Læs om Matematikcenters arbejde her: https://www.matematikcenter.dk.